Nieuws Mar-athon
Het laatste nieuws

Mar-athon rond Sneek en meer gezonde jaren.

Dit jaar werkt Mar-athon samen met Healthy Ageing Network Northern Netherlands (HANNN). Deze stichting stimuleert een gezonde levensstijl en daarmee gezond ouder worden. Hiermee willen zij een bijdrage leveren aan een gezonder Noord-Nederland. 

In oktober 2018 is HANNN de samenwerking gestart met de organisatie van de Mar-athon rond Sneek en Meer. Dit mooie sportevenement brengt elk jaar meer dan 6000 mensen in beweging. HANNN gaat in de aanloop naar het evenement in 2019 onder andere gezondheidsactiviteiten organiseren voor schoolkinderen en het brede publiek. Daarmee wordt het ook de Mar-athon rond Sneek en meer gezonde jaren

 

Op 22 en 23 juni 2019 kunnen wandelaars, hardlopers en voor het eerst ook fietsers genieten van tal van activiteiten in en rond Sneek. Met op zaterdag voor de wandelaars en hardlopers de traditionele (hele of halve) marathon en 10 km. Daar zijn een Kidsrun en een 5 km hardlopen aan toegevoegd. Ook nieuw dit jaar is het fietsen op zondag. Er is een uitdagende route uitgezet dwars door de natuur voor ATB-ers en voor de recreatieve fietsers is er een belevenis route langs het water.

 

De inschrijving voor alle onderdelen is inmiddels gestart!