Nieuws Mar-athon
Het laatste nieuws

Runningcenter Tug O Run ism Mar-Athon Sneek

Durf jij de uitdaging aan om voor goud te gaan? Kom dan op 31 mei naar Sneek en sluit je aan bij team Blauw of Rood! Loop met jouw team het snelst over 5km, dan ga jij met die gouden plak naar huis!

 

Waar, Wanneer en hoe laat?

De strijd barst los op 31 mei om 19.00 Uur bij de waterskibaan bij de Potten naast het Sneekermeer. Tot een half uur voor de start kun je je startnummer ophalen en word je met een warming-up speciaal voor jouw team klaar gestoomd voor de wedstrijd! Trek een paar testschoenen van ON aan en je bent er helemaal klaar voor!

 

Wat gaat er gebeuren?

Op het moment dat jij je inschrijft word je random ingedeeld bij team Rood of team Blauw. Samen met jouw teamgenoten ga je de uitdaging aan tegen het andere team. Om 19.00 wordt gestart met de warming-up, waarna het startsein gegeven wordt en jullie allemaal vertrekken voor een ronde van 5km, maar… jullie lopen niet figuurlijk tegen elkaar, maar ook letterlijk. Team Rood start met de klok mee, terwijl team Blauw tegen de klok in start. Iedereen loopt individueel de 5km zo snel mogelijk. Het team met de snelste gemiddelde eindtijd is de grote winnaar van het ON Beat Red/Blue event en gaat met de gouden medaille naar huis.

 

Wie kunnen er meedoen?

Iedereen die 5km kan hardlopen kan meedoen! Het maakt niet uit of je jong of oud bent, man of vrouw, iedereen kan zijn steentje bijdragen aan het team!

 

ON Testschoenen

Om team Rood of Blauw te kunnen verslaan, kun je natuurlijk net dat beetje extra snelheid gebruiken. Daarom stelt ON een hele serie schoenen beschikbaar die tijdens de wedstrijd getest en gebruikt kunnen worden, om net dat beetje extra snelheid te krijgen om je concurrenten te kunnen verslaan!

 

Schrijf je snel in...