Mar-athon Sneek
5e editie Mar-athon Sneek
Schrijf je nu in!
Inschrijven

Voor vragen voor het bestuur of over het festival kunt u contact opnemen met Eddie Tuinier door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen voor het bestuur of over het festival kunt u contact opnemen met Jan-Siep van den Bos door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen voor het bestuur of over het festival kunt u contact opnemen met Jacob van der Ploeg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen voor het bestuur of over het festival kunt u contact opnemen met Antoinette van der Galiën-Outhuijs door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen voor het bestuur of over het festival kunt u contact opnemen met Syb van der Ploeg door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen voor het bestuur of over het festival kunt u contact opnemen met John Sloot door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen voor het inschrijfbureau kunt u contact opnemen met Sytze Wetting door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen voor de wedstrijdleiding kunt u contact opnemen met Dick van der Weide door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor contact met de vrijwilligerscoördinatie kunt u contact opnemen met Dieneke de Groot door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen over de start en/of finish in Sneek kunt u contact opnemen met Uilke Schotanus door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen over de speaker coördinatie kunt u contact opnemen met Paul Clement door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen over de start bij Heerenzijl kunt u contact opnemen met Jildou Oosterhof door onderstaand contactformulier in te vullen.

Voor vragen over het parcours kunt u contact opnemen met Bernard Dames door onderstaand contactformulier in te vullen.