Hardlopen Friesland
Mar-athon rond Sneek
en het Sneekermeer

GPS wandelen

Veel wandelaars maken er al gebruik van: met een GPS-toestel vind je de mooiste routes en de rustigste wandelpaden. Tijdens GPS wandelen weet je altijd waar je bent, waar je auto staat en hoe lang het nog duurt voordat je je eindbestemming hebt bereikt. Natuurlijk is dit alles ook mogelijk op een mobiele telefoon, maar een nadeel hiervan is dat het de acculevensduur van de telefoon niet bevordert. Het vinden van een mooie route is gelukkig niet meer moeilijjk: alle routes rond Sneek en het Sneekermeer zijn te downloaden van onze website!

 

Mar-athon beschikbaar voor GPS wandelen

Op onze website vind je alle routes van al onze tochten. Deze routes kun je bekijken en downloaden zodat je ze met een eenvoudige converter om kan zetten in een bestand dat gelezen kan worden door jouw GPS-systeem. Zo kun je dus op ieder moment in het jaar GPS wandelen en op die manier trainen voor de Mar-athon!

 

Download GPS routes

Zowel voor wandelaars als voor hardlopers hebben wij drie routes uitgestippeld van elk een andere afstand. De wandelaars kunnen de 10 kilometer, 21 kilometer en de 42 kilometer met GPS wandelen, en voor hardlopers een sprint van 7,5 kilometer, de 21 kilometer en een hele marathon van 42 kilometer. De routes voor de wandelaars zijn te vinden in dit overzicht, en de routes voor hardlopers in dit overzicht. En natuurlijk is het ook mogelijk om de 10 kilometer hard te lopen!

 

GPS wandelen rond het Sneekermeer

Bovenstaande routes lopen alle 6 door Sneek en het gebied daarbuiten. Tijdens het GPS wandelen van de routes ervaar je dus de typerende Sneeker grachten, de prachtige buitengebieden en natuurlijk het uitgestrekte Sneekermeer. Mocht je genoeg geoefend hebben, dan verwachten we je natuurlijk bij de Mar-athon! Geef je snel op voor de voor jou geschikte afstand.