Hardlopen Friesland
Mar-athon rond Sneek
en het Sneekermeer

Mar-athon Sneek op de Wandelagenda

Vanwege de fantastische natuur in Friesland hoort de Mar-athon natuurlijk ook op jouw wandelagenda! Gekenmerkt door de uitgestrekte weilanden, de frisse lucht en de prachtige meren en kanalen is dit een prachtig gebied voor zowel een wandelroute als een hardlooptocht. Dit is dan ook wat ons ertoe gezet heeft de Mar-athon in het leven te roepen! Door deel te nemen aan de wandel- of hardloop variant beleef je Friesland op zijn mooist!

 

Wandelagenda Friesland

De Mar-athon is één van de hoogtepunten op sportief gebied in Friesland. Dit is dan ook de reden dat deze tocht op de wandelagenda hoort. Met jaarlijks meer dan 1.000 aanmeldingen voor de hardloop marathon staan we dan ook in de top 5 van Nederland! En om dat nog eens te overtreffen: de 1.500 startbewijzen voor de halve Mar-athon zijn de laatste edities binnen drie weken uitverkocht! Schrijf je dus snel in voor de halve (of natuurlijk de hele) Mar-athon!

 

Overvolle wandelagenda in Friesland

Friesland biedt jaarlijks ongelooflijk veel mogelijkheden voor het genieten en beleven van de prachtige natuur die het te bieden heeft. Dit is dan ook de reden voor het feit dat de wandelagenda van Friesland ieder jaar meer dan vol geboekt is. Wij, als organisatoren van de Mar-athon, delen onze passie voor Friesland dan ook met de andere organisatoren! Stiekem weten we namelijk dat wanneer wandelaars/hardlopers eenmaal een tocht in Friesland hebben gelopen, ze maar al te graag terug komen!

 

Inschrijven voor de Mar-athon

Zorg er voor dat de Mar-athon ook in jouw wandelagenda staat! Schrijf je snel in voor de wandeltocht of de hardloop-editie op 23 Juni! Wil je de route die je gelopen hebt even terug bekijken, of wil je je voorbereiden op wat komen gaat? Ga dan naar het overzicht van de wandelroutes, of het overzicht van de hardlooproutes.