header wefitter

Met WeFitter Challenge klaar voor 5 of 10 KM!

In de week van 15 april 2019 begint de Mar-athon challenge én het trainingsschema voor de 5km en 10km. Zo ben je op 22 juni goed voorbereid voor jouw loopuitdaging!
Meld je aan bij één van beide groepen op hannn.wefitter.nl en ontvang elke week je schema. 

 

Heb je al een profiel op WeFitter? Klink dan op onderstaande links om bij de juiste groep te komen: 


Ter inspiratie publiceren we hierbij de ‘opstart’ schema’s voor beide afstanden. Doe je met ons mee?

5KM

 


10 KM

 

 

De WeFitter Challenge helpt je zo goed mogelijk voor te bereiden op de 5 en 10 KM. Iedere week krijg je als aangemelde deelnemer een push notificatie met een trainingsschema bestemd voor die specifieke week. Via het WeFitter platform kun je al je trainingen registreren en je eigen voortgang bijhouden. Gelopen kilometers, volbrachte trainingen en trainingsuren leveren je WeFitter punten op.

 

Aan de hand van deze punten verloot de Mar-athon leuke, sportieve prijzen zoals een echte Mar-athon BUFF!

 

Hoe helpt een trainingsschema mij?

 

Veel mensen hebben de neiging om meteen teveel van zichzelf te vragen wanneer ze beginnen met hardlopen. Dit zorgt er voor dat je jezelf niet optimaal traint. Sterker nog, dit kan negatieve effecten geven of zelfs blessures veroorzaken. Het trainingsschema zorgt ervoor dat je op het juiste moment de juiste trainingsintensiteit toepast, waardoor je je lichaam zo optimaal mogelijk voorbereid op het uitlopen van jouw afstand.

 

Dus schrijf je snel in voor de Mar-athon van dit jaar en laat ons je helpen om jouw doel te behalen met het Mar-athon schema en de WeFitter challenge!